Seminari Obert de Recerca

Posted by
/

 

Seminari OBERT de RECERCA (SOR)

El Seminari Obert de Recerca (SOR) del GESA (Grup d’Estudis de les Societats Africanes, SGR) és un fòrum permanent de recerca focalitzat sobre les societats africanes (continentals i diaspòriques). Les sessions ordinàries consisteixen en l’exposició d’una o dues recerques (individuals o col·lectives) i la seva posterior discussió i comentari per part dels assistents, que sempre inclouen doctors experts en la realitat social africana.

És tracta d’una activitat oberta i gratuïta, amb reconeixement acadèmic, sistemàtic -mitjançant certificacions institucionals tal com la que es deriven del reconeixement de la Comissió de Doctorat de la UB, que es podria estendre a altres universitats- o específic -certificacions personalitzades emeses pel propi GESA-. Té una duració d’unes 3 hores i es celebra el darrer dijous de mes, a les 16h., entre setembre i maig (sempre que no s’indiqui el contrari, com ara a desembre o gener). Si no s’assenyala el contrari, la seu habitual és a les instal·lacions dels Departaments d’Antropologia Cultural o d’Història i Arqueologia de la UB (C/Montalegre, 6, 2n pis 08001 Barcelona).

Calendari previst 2017-2018: 28 de setembre, 26 d’octubre, 23 de novembre, 21 de desembre, 21-22 de febrer (RECERCÀFRICA 2018), 22 de març, 26 d’abril i 24 de maig. Pròximament s’especificaran els continguts de les sessions que segueixen la inauguració.

Seminari Obert de Recerca

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.